29 / 04 / 2024

Tarımsal destek ödemeleri başladı! T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 4 olanlar hesaplarınızı kontrol edin!

Tarımsal destek ödemeleri başladı! T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 4 olanlar hesaplarınızı kontrol edin!

Tarımsal destek ödemesi alan vatandaşlar ödemelerin ne zaman hesaplarına aktarılacaklarını araştırıyorlar. Bakan Kirişçi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında T.C kimlik numarasının son hanesi göre ödemelerin yapıldığını duyurmuştu..



Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği tarımsal destek ödemeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta açıklama yapan Bakan Kirişçi, T.C kimlik numarasının son hanesi göre ödemelerin yapılmaya başlandığını dile getirmişti. 

Bu kapsamda T.C. kimlik numarasının son hanesine göre tarımsal destek ödemeleri başladı. İlk olarak 13 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen ödemelerde 2. Parti bugün gerçekleştirildi.

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre geçtiğimiz hafta T.C. kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanlara ödemeler gerçekleştirildi. Bugün saat 18.00’den sonra T.C. kimlik numarası 4 olanların hesaplarına ödemeler aktarılmaya başlandı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön