28 / 04 / 2024

5 yeni millet bahçesi geliyor!

5 yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihalesi Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini müjdelediği 'Millet Bahçeleri' için start verildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni Millet Bahçesi projesinin ihalesini Eylül ayı içerisinde gerçekleştirecek.

1-Malatya Millet Bahçesi
Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2-Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

3-Trabzon Millet Bahçesi
Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

4-Muş Millet Bahçesi
Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 23 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.
 
5-Mersin Millet Bahçesi
Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"23 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

81 kente 81 milyon metrekare millet bahçesi!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön