29 / 04 / 2024

50 ay sıfır faiz: Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

50 ay sıfır faiz: Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Büyük Ağaoğlu Kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde sıfır faizle 50 taksitlendirme yapılırken, yüzde 10 peşinatla kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi olarak ödeniyor. Geri kalan tutar vade farksız ara ödeme yapılıyor...



Konutların hemen teslim edildiği İstanbul'da yer alan 2 projede geçerli olan Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nın sloganı  "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu oynadı.


Ağaoğlu'nun yeni kampanyasına göre banka kredisi kullanmak isteyenler konut tutarının yüzde 10'luk kısmını peşinat olarak ödüyor. Geri kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi ile ödendikten sonra geri kalan bedel faizsiz ara ödeme olarak ödeniyor. 


2014 yılı için hazırlanan Büyük Ağaoğlu Kampanyası,  İstanbul Avrupa yakası Maslak'taki My Home Maslak ve Anadolu yakası Ataşehir bölgesindeki My Towerland projelerinde geçerli.


Ağaoğlu My Home Maslak!

Konutların hemen teslim edildiği My Home Maslak projesinde fiyatlar 527 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ataşehir'de konumlanan projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire tipleri mevcut. 


Ağaoğlu My Towerland!

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen My Towerland projesinde başlangıç fiyatı 697 bin TL olarak belirlendi. 1 oda 1 salon dairelerin satışlarının sona erdiği projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön