02 / 05 / 2024

büyük ağaoğlu fırsatı

büyük ağaoğlu fırsatı

Büyük Ağaoğlu Kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde sıfır faizle 50 taksitlendirme yapılırken, yüzde 10 peşinatla kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi olarak ödeniyor. Geri kalan tutar vade farksız ara ödeme yapılıyor...

Ağaoğlu reklam kampanyası!

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara Şubat müjdesi!

DS Automobiles, DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatını başlattı. Bu aya özel tek tek açıklandı. Peki DS4, DS7 ve DS 9 modellerinin 2024 Şubat fiyatları ne kadar? İşte 4 Şubat 2024 fiyat listesi...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Opel Corsa'da büyük fırsat! 200 bin TL kredi, 12 ay vade yüzde 1.99 faiz seçenekleriyle! Opel Corsa güncel fiyat listesi

Opel otomobil markası Corsa modeli için büyük fırsat başlattı. Opel Corsa araba almak isteyenler için 200 bin TL'lik kredi 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz avantajı sunuyor. Peki Opel Corsa Ağustos fiyatı ne kadar? Opel Corsa 19 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

büyük ağaoğlu fırsatı Haberi

büyük ağaoğlu fırsatı

Konutların hemen teslim edildiği İstanbul'da yer alan 2 projede geçerli olan Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nın sloganı  "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu oynadı.


Ağaoğlu'nun yeni kampanyasına göre banka kredisi kullanmak isteyenler konut tutarının yüzde 10'luk kısmını peşinat olarak ödüyor. Geri kalan tutarın yüzde 40'ı banka kredisi ile ödendikten sonra geri kalan bedel faizsiz ara ödeme olarak ödeniyor. 


2014 yılı için hazırlanan Büyük Ağaoğlu Kampanyası,  İstanbul Avrupa yakası Maslak'taki My Home Maslak ve Anadolu yakası Ataşehir bölgesindeki My Towerland projelerinde geçerli.


Ağaoğlu My Home Maslak!

Konutların hemen teslim edildiği My Home Maslak projesinde fiyatlar 527 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ataşehir'de konumlanan projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire tipleri mevcut. 


Ağaoğlu My Towerland!

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen My Towerland projesinde başlangıç...