06 / 05 / 2024

60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın! 

60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın! 

KPSS puanlarının açıklanması ile milyonlarca iş arayan vatandaş güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Binlerce kişinin merakla beklediği 60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın!



KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIMI BAŞLADI!

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) tarafından memur olmak isteyenler için açıklama geldi. En az 60 KPSS puan ile sözleşmeli personel alımı yapılacak.  Jandarma Genel Komutanlığı "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (4-B
maddesi), Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik”
hükümleri doğrultusunda 11 sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuruları 30 Aralık 2022 tarihinde başlamış olup, 15 Ocak 2023 tarihinde saat: 23.59'a kadar sürecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar sadece http://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ‘‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’’ üzerinden başvurularını yapabilecek.

HANGİ İLLERE ALIM OLACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı, Artvin, Akasaray, Bilecik, Bingöl, Kars, Malatya, Niğde, Sinop, Sivas, Van, ve Yozgat için toplamda 11 kişi alacak. 

Peki Jandarma Genel Komutanlığı için başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 


Geri Dön