07 / 05 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinde Eylül depremi! Hangi maaş kaç TL oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinde Eylül depremi! Hangi maaş kaç TL oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç liraya yükseldiği araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL olarak ödenecek? Hemen bu yeni rakamlara bakın! 



Birçok vatandaşın merakla araştırdığı ve yatırılmasını beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine gelen zam müjdesi yüzleri güldürdü. Devlet tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yapılırken, emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammının ardındanAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli ve yaşlılar için sunduğu destek miktarları da yükseldi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinde Eylül depremi! Hangi maaş kaç TL oldu?

Milyonlarca vatandaşı sevindiren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklere ilaveten; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için sunulan destek ödemeleri de artırıldı.

Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yapılan son dakika kaç TL'ye ulaştı? Yeni zamla bu maaşlar kaç lira olarak ödenecek?? Bu rakamları gören inanamadı! Hemen bu yeni rakamlara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön