29 / 04 / 2024

65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin kişiye gıda yardımı!

65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin kişiye gıda yardımı!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşımıza, 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız." dedi.



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşa, 6 hafta boyunca gıda yardımında bulunacağını aktardı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Valisi Yerlikaya, "65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşımıza, 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, şöyle devam etti: "22 Mart'tan bugüne Vefa çalışmaları kapsamında İstanbul genelinde toplam 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap verildi."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön