02 / 05 / 2024

7 bin 500 TL üzeri maaş alan emekliler aman dikkat! Bu sefer müjde size! 

7 bin 500 TL üzeri maaş alan emekliler aman dikkat! Bu sefer müjde size! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. 7 bin 500 TL üzeri maaş alan emekliler aman dikkat... Bu sefer müjde size...



EMEKLİ VE MEMURA SON DAKİKA MÜJDESİ 

Yine verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerde sonra 7 bin 500 Türk Lirası ve üzerinde maaş alan emeklilere düzenleme yapacaklarını kaydetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında seçim gündeminden bağımsız şekilde deprem bölgesinde yürütülen çalışmaları gün gün takip ettiklerini kaydederek, afette evleri yıkılan, düzeni sarsılan vatandaşları yeni yuvalarına kavuşturasıya kadar dinlenmeyeceklerini söyledi.

Açıklamasında "Asrın felaketine maruz kalsak da milletimizi enkazın altında bırakmadık. Hane desteği, taşınma ve kira desteği ile bugüne kadar 30 milyar Türk Lirası ödeme yaptık. Halen 3,5 milyon insanımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz." diyen Erdoğan, "Felaket bölgesindeki 11 kentimiz de devletine güveniyor. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun hiçbir insanımız bir yıl içinde yuvasına kavuşmaktan şüphe duymuyor." dedi.

7 bin 500 TL üzeri maaş alan emekliler aman dikkat! Bu sefer müjde size! 

7 BİN 500 TL'NİN ÜZERİNDE MAAŞ ALAN EMEKLİLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Emekli ve memurlara müjde de veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden sonra yeni Meclis’in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7 bin 500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi paylaşacaklarını kaydetti.

SON DAKİKA MEMUR ZAMMI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Temmuz ayında enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacaklarını kaydederek, "Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Temmuz 2023 emekli maaşı hesaplamalarında son dakika! Emekli maaşları ne kadar olacak, maaşlara yüzde kaç zam gelecek?

Aile destek ödemesi Mayıs 2023 ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri için bu tarihe aman dikkat!

Fiat Egea Hatchback'e gelen 10 bin TL'lik Mayıs 2023 indirimini kaçırmayın! Fiat Egea Hatchback fiyatları ne kadar?


Geri Dön