28 / 04 / 2024

7 watt üstündeki ampuller mağaza raflarında yasaklanacak!

 7 watt üstündeki ampuller mağaza raflarında yasaklanacak!

Piyasadan kaldırılan klasik ampuller için artık son adıma gelindi.. C sınıfından daha kötü bir enerji verimliliğine sahip bütün 7 watt üstündeki ampuller mağaza raflarında yasaklanacak



 2009 yılından itibaren yasaklanmaya başlanan 100 Watt ve 75 Watt ampullerden sonra geçtiğimizyıl da 60 Watt ampul satışı yasaklanmıştı. 


Toshiba Yeni Aydınlatma Sistemleri, diğer LED lamba modellerinin yanı sıra, retrofit modelleri ile klasik ampullerde kullanılan E27 duya uygun LED alternatifleri sunuyor. 60 Watt’lık diğer alternatifleri arasındaki en parlak ışığa sahip olan yeni Toshiba E-Core WideLight Distribution, hem lümen değeri hem de 240 derecelik geniş ışın açısı ile dikkatleri çekiyor. LED lambalar, A sınıfı yüksek enerji verimliliği ile geleceğe yönelik ürünler olarak ön plana çıkıyorlar. LED lambalar, daha uzun kullanım ömrü ve daha yüksek enerji verimlilikleri sayesinde uzun vadede ekonomik birer çözüm olarak her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyorlar. 

Popüler lamba tipinin yeni versiyonu, bütçe dostu olan LED lamba, lümen değeri ve ışın açısı yönlerinden şık tasarımlı yenilikçi bir yapıya sahip. Sadece 10 Watt ile 806 lümen ışık çıkışı elde edebilen E-Core Wide Distribution, 240 derecelik ışınım açısı sayesinde geniş alanlar için bile ideal ışık kaynağı olmayı başarıyor. Retrofit lamba, 2700 Kelvin sıcak beyaz (LDAC1027WE7EU modeli) ile 4000 K doğal beyaz (LDAC1040WE7EUmodeli) renk seçeneklerine sahip. 1000-1500 saat kullanım ömrüne sahip olan klasik ampullerin aksine, her iki model de 20.000 saate kadar kullanılabiliyor.



Geri Dön