30 / 04 / 2024

700 bin liralık aracın fiyatı 600 bin liraya nasıl düşer?

700 bin liralık aracın fiyatı 600 bin liraya nasıl düşer?

Otomobilden alınan ÖTV için matrah değişikliğine gidildi ancak belli bir rakamın üzerindeki otomobillerin fiyatlarında her hangi bir değişiklik olmadı. Yeni bir matrah değişikliğine gidilmeden otomobil fiyatlarını düşürmek mümkün. Vergi uzmanı Murat Batı'dan dikkat çeken bir öneri geldi. İşte o öner



t24 internet sitesi yazarı Murat Batı, ÖTV'nin gelir ya da veraset vergisi gibi hesaplanması durumunda sadece bazı araçlarda değil tüm araçlarda fiyat indirimlerinin mümkün olacağını belirterek otomobile ulaşımın da bu sayede kolaylaşabileceğini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön