29 / 04 / 2024

7A Mühendislik Proje Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7A Mühendislik Proje Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7A Mühendislik Proje Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Neccar, İbrahim Okutan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da Beykoz, FSM Caddesi'nde kuruldu.



7A Mühendislik Proje Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Neccar, İbrahim Okutan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


7A Mühendislik Proje Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket her türlü konut, işyeri, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, deniz ve sahil yapıları, spor ve yeşil alanları ve diğer proje ve inşaat işlerinin mekanik tesisatlarını, projelendirilmelerini, danışmanlık müşavirliği ve taahhüt işlerini yapar, yaptırır, yurt içinde ve dışında proje ve inşaat taahhüdü hizmetlerinde bulunabilir. b. Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin alım satımını yapar. c. Her çeşit gayri menkul satın alabilir inşa edebilir satabilir veya başkalarından kiralayabilir ve kiraya verebilir. Teminatlı ve teminatsız istikrar anlaşmaları yapmaya terhin ipotek tesis ve tescil ve diğer hukuki tasarrufta bulunabilir. 



Geri Dön