04 / 05 / 2024

8 ayar altına yoğun ilgi!

8 ayar altına yoğun ilgi!

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar, 8 ayar altına ilginin yoğun olduğunu kaydederek, "Türkiye, 8 ayar altına alıştı, geleceğini çok daha parlak görüyorum" dedi.



Mücevher sektörünün en önemli etkinlikleri arasında yer alan  51. İstanbul Mücevher Fuarı-Istanbul Jewelry Show gerçekleştirildi. Etkinliğe GL8K Gold da katıldı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar,  51. İstanbul Mücevher Fuarı-Istanbul Jewelry Show'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen mücevher sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

8 ayar altına yoğun ilgi!

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar, yaptığı açıklamada, GL8K Gold olarak, gündeme oturması beklenen 8 ayar altın konusunda sektörün lokomotifi olduklarını kaydederek,"Firmamız 2011 yılında kuruldu. GL8K Gold olarak 8 ayar altın üzerine üretimimiz ve satışımız var. 8 ayar altına teveccüh günden güne artıyor. İlk zamanlar oldukça zorlandık fakat altın fiyatlarının tüm dünyada bu denli yükselmesinden dolayı 8 ayara teveccüh artmaya başladı." dedi.

Peki 8 ayar altında değer kaybı yaşanıyor mu? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön