18 / 05 / 2024

8 ayar altına yoğun ilgi!

8 ayar altına yoğun ilgi!

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar, 8 ayar altına ilginin yoğun olduğunu kaydederek, "Türkiye, 8 ayar altına alıştı, geleceğini çok daha parlak görüyorum" dedi.



8 ayar altının satışında değer kaybı var mı?

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar merak edilen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada düğün sezonlarında 8 ayarın bir kez daha gündeme geldiğini kaydederek, "İnsanlar düğünleri rahatlıkla yapabilir oldu. Çünkü aynı ürüne 3’de 1 fiyatına ulaşılıyor." dedi.

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar yaptığı açıklamada ilk zamanlar 8 ayarın kararması ile ilgili bazı endişeler olduğunu söyleyerek, “Biz bunu Ar-Ge ile, alt yapımız ile aşmış durumdayız. İçindeki maden karışımından ve üstündeki özel kaplamadan dolayı kararma sorunu yaşamıyoruz. Bizim firmamız gayet başarılı, kararma sorununu yüzde 99 seviyelerine kadar çözdük. Zaten geri dönüşlerde de bu memnuniyeti görebiliyoruz." dedi.

8 ayar altına yoğun ilgi!

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar yaptığı açıklamada düğünlerin gözdesi olmaya aday 8 ayar altının satışında değer kaybının söz konusu olmadığını dile getirerek; "Yüksek ayarlar ne ise 8 ayar da o. Sadece içindeki karışım farklı, sonuçta ikisi de altın. İnsanlar gönül rahatlığıyla alabilir. Satarken değer kaybı yaşandığına ilişkin endişeler var ancak bu çok anlamlı değil. Çünkü satarken, 14, 18, 22 ayarda değer kaybı neyse 8 ayarda da aynı oranda değer kaybı var. Asla ondan farklı bir kayıp söz konusu değil. Kayıp üzerindeki, el emeği, işçilikten kaynaklı ki diğer ayarlarda da bu durum var." dedi.

8 ayar altının pazar payı kaç?

Düğünlerin gözdesi olmaya aday olan 8 ayar altınla ilgili olarak önemli bilgiler veren GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar dünyanın 8, 9 ve 10 ayar altını ülkemizden daha önce kullandığını söyledi. İlhan Bayraktar konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Onlar yıllar evvel 8 ayarı satmaya başlamıştı. Biz bu anlamda geç kaldık ancak Türkiye 8 ayar altına alıştı, geleceğini çok daha parlak görüyorum. 8 ayar altının pazar payı şuan yüzde 20-25’lerde fakat bu eminim ki yüzde 50’lere çıkacak. Çünkü bu insanların alım gücüyle doğrudan ilişkili, altın fiyatlarının artışıyla orantılı." 

Altının onsu bugün binde 19 yükseldi! Altın fiyatları kaç lira oldu?

Gram altın 11 lira arttı! Altın fiyatlarında son durum!

Kuyumcularda bu ayar altın yok satıyor! Değeri her gün artıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön