04 / 05 / 2024

Kuyumcularda bu ayar altın yok satıyor! Değeri her gün artıyor

Kuyumcularda bu ayar altın yok satıyor! Değeri her gün artıyor

Altın piyasasında, en düşük 926 bin lira, en yüksek 937 bin 500 lirayı gören altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,5 artarak 926 bin liradan tamamladı. Kuyumcularda şu aralar en çok satan altın türü ise 8 ayar olanlar...



Altının onsu, uluslararası piyasalarda bin 961,30 dolardan işlem gördü. Borsa İstanbul Altın Piyasası'nda standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre 0,50 kazanımla 926 bin liradan tamamladı.

Altın fiyatları yukarı yönlü seyrini sürdürürken İstanbul'da altın ve değerli taşlar fuarı kapılarını açtı. Yerli yabancı çok sayıda sektör temsilcisini buluşturan fuar dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuarda en dikkat çeken yatırım aracı olarak 8 ayar altınlar ön plana çıktı. Altın uzmanları 8 ayar altının gelecekte daha kıymetli olacağını ifade ederek 8 ayar altının pazar payının şu an yüzde 20-25’lerde olduğunu oranın yakında yüzde 50’lere çıkacağına işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön