28 / 04 / 2024

9 Kasım 2021 altın fiyatları!

9 Kasım 2021 altın fiyatları!

Gram altın, bugüne artışla başladı. Gram altın 569 TL seviyesinden işlem görürken, çeyrek altın 933 TL'den işlem görüyor. 



Yatırımcılar ve altın almak isteyen kişler altın fiyatlarındaki değişimi yakından izliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dün altının ons fiyatındaki yaşanan artışla aynı doğrultuda değerlenen altının gram fiyatı, günü önceki kapanıştan yüzde 0,2 fazla olarak 567,6 TL'de bitirdi. 

Altının gram fiyatının yeni güne de artışla başlaması sonrasında, saat 10.50'den itibaren önceki kapanıştan yüzde 0,3 fazla şekilde 569,1 TL'den işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda çeyrek altın 933 Türk Lirası, Cumhuriyet altını da 3 bin 807 Türk Lirası'ndan satılıyor.

9 Kasım 2021 altın fiyatları!

Altının ons fiyatında ise şu sıralarda önceki kapanışla karşılaştırıldığında yüzde 0,2 düşüş görülüyor, altının onsu 1.820 dolardan satılıyor. 

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ile Avrupa ve İngiltere Merkez Bankası yetkililerinin bugün gerçekleştireceği açıklamaların altın fiyatlarında oynaklığı çoğaltabileceğine dikkat çekerek, bugün ons fiyatındaki gerilemeye rağmen dolar kurunda yaşanan artışın yurt içinde altın fiyatlarını yükselttiğini dile getirdi. 

9 Kasım 2021 altın fiyatları!

Bugünün veri gündeminde ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ile Almanya'da ZEW beklenti endekslerinin ön planda olduğuna vurgu yapan analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.810 ve 1.790 seviyelerinin destek, 1.830 doların direnç konumunda olduğunun altını çizdi.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön