11 / 05 / 2024

9 bin kişinin yaşadığı Sur Yapı Antalya'da teslimler tam gaz devam ediyor!

9 bin kişinin yaşadığı Sur Yapı Antalya'da teslimler tam gaz devam ediyor!

Sur Yapı, Antalya'da şu ana kadar 2 bin 500 daire sahibiyle buluştu, 9 bin kişi şu anda mega projede yaşıyor ve teslimatlar devam ediyor. İşte ayrıntılar...



"Yıl sonuna kadar 4 bin teslim gerçekleştirmeyi planlıyoruz"

Görüşleri ifade edilen Sur Yapı CEO'su Altan Elmas, 1.032 konutluk F Parselinin devir tesliminin Sur Yapı Antalya projesinin üçüncü etabı Turkuaz site ve park etabı ile tamamlanacağını söyleyerek, “Sur Yapı Antalya’nın ilk sitesi olma özelliğini taşıyan Turkuaz Sitesi ve teslimlerimizin devam ettiği Park etabının içinde yer alan 1.032 konutluk F parseldeki teslimlerimiz ile 1.414 konutu daha sahipleriyle buluşturarak yıl sonuna kadar toplam 4 bin teslim gerçekleştirmeyi planlıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Projesinde yaklaşık 8 bin 500 dairenin inşaat çalışmalarının çeşitli aşamalarda olduğunu kaydeden Elmas, “Bu etaplarda kaba yapı imalatının yüzde 90’ı bitti. Birçok etapta da ince yapı imalatı yüzde 80, yüzde 90 oranlarına erişti.’’ analizinde bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?Elmas, Sur Yapı Antalya’da anahtar teslimlerinin sürdüğüne dikkat çekerek, şu ana kadar teslim edilen 35 blokta doluluk oranının yüzde 100’e yaklaştığını duyurdu.

Altan Elmas, 19 bin bağımsız bölümden oluşan ve tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya projesiyle yepyeni bir şehir inşa ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: 

“Turkuaz Sitesi bu yeni şehrin en özel etaplarından biri. Lüks ve ayrıcalıklı konutlardan oluşuyor. Bu ay sonunda teslim etmeye başlayacağımız Turkuaz Sitesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkarak Sur Yapı Antalya projesinin içerisindeki ilk sitesi olarak teslimlerine başlıyor.’’

 

1,3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde mağazaları, modern mimarisi, kafe ve restoranlarıyla Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacağını kaydeden Elmas, “Sur Cadde’de yapımı tamamlanan 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkân sahipleriyle buluşmaya başladı. Alt katlarında sağlı sollu dükkanların, üst katlarında ise ofis ve konutların yer aldığı bloklardan oluşan Sur Cadde, alışverişten sanata, modadan finansa kadar her ihtiyaca hitap edecek. Sur Cadde’de günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Dünyada ilgi görmeye devam eden Antalya projesinin yapımının ve moda olan konutların teslim edilmesinin Sur Yapı Antalya projesinin ilk gününden itibaren söylemlerinin bir kanıtı olduğunu söyleyen Elmas, "Bir şehir inşa ediyoruz" dedi. 

 Elmas, bu sözlerin gerçeğe dönüştüğünü belirterek,"Sur Yapı Antalya, konutları, parkları, bahçeleri, dükkânları ve halihazırda 9 binin üzerindeki sakiniyle yaşayan bir şehir haline geldi." dedi.

ABD'de konut başlangıçları 17 ayın en düşük seviyesini gördü!

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

Dev indirimden yüksek ciro! Tarım Kredi indirimin ilk gününde 7 kat ciroya ulaştı!

Geri Dön