27 / 04 / 2024

95 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi!

95 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi!

Uygun maliyetleriyle dikkat ilgi toplayan prefabrik evler, daha çok konut inşa etme izini olmayan arsa sahiplerinin ilgisini çekiyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 95 bin liradan başlıyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar?  İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle dikkat ilgi çekiyor. Prefabrik evler, genellikle konut inşa etme izini olmayan arsa sahipleri tarafından merak ediliyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir böylece kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz. 

85 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...Prefabrik evler dört mevsim boyunca yaşanabilir ve 50 ve 60 yıla kadar dayanıklı olmasıyla pek çok kişinin birinci tercihi!  Dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm sağlıyan prefabrik evler, betonarme bir ev inşaasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!

Prefabrik evlerin fiyatları, tek katlı ve ya çift katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı konuma göre farklılık gösterebiliyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 95 bin liradan başlıyor.

Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön