29 / 04 / 2024

95 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Ağustos 2022 fiyat listesi…

95 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Kendi evine sahip olma hayali kuran vatandaşlar, prefabrik konut fiyatlarını merak ediyor. Betonarme evler düşünüldüğünde prefabrik evler oldukça bütçe dostu. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Kendi evine sahip olma hayali kuran vatandaşlar, prefabrik konut fiyatlarını merak ediyor. Betonarme evler düşünüldüğünde prefabrik evler oldukça bütçe dostu. Bu yapılar 60 yıla kadar dayanıklılık sunar ve uygun yalıtım sağlandığında daha fazla enerji tasarrufu sağlar. Prefabrik evler dört mevsim yaşam sağlar ve şantiye veya şantiye ortamı gerektirmez.

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....Hızlı üretim ve teslimat seçenekleri ile ön plana çıkan prefabrik evler, tercih ettiğiniz herhangi bir alana taşınabilmektedir. Metrekare, farklı oda sayılarına sahip prefabrik ev bir veya iki katlı olarak inşa edilebilir. Böylece kendi özelliklerinize göre bir ev de inşa edebilirsiniz. Ayrıca mevcut planlardan satın alınabilen prefabrik evler de vardır. 

Son dönemde bütçeye uygun ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar arasında oldukça popüler hale gelen prefabrik evler 95.000 TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön