02 / 05 / 2024

98 bin TL'ye sıfır ev alabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

98 bin TL'ye sıfır ev alabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Son zamanların yükselen trendi prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Her bütçeye hitap eden prefabrik evlerin fiyatları, 98 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok kişinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir böylece kendi evinizi isteklerinize uygun olarak ürettirebilirsiniz.

Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamına ihtiyaç duymayan yapılar olarak da bilinen prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam imkanı sunuyor. 50 ve 60 seneye kadar dayanıklı olmasıyla vatandaşların merakını arttıran prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm olarak görülüyor! Prefabrik evler, betonarme bir ev inşasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!98 bin TL ye sıfır ev alabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...Teknolojik gelişmeler ile beraber son yıllarda prefabrik evlere olan talep giderek arttı! Son çağa uygun olarak üretilen ve makineler tarafından hızla ve tasarlanan prefabrik evler, uygun fiyatı ile ilgi ilgi topluyor. 

Prefabrik evlerin fiyatları, kat sayısına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı alana göre farklılık gösterebiliyor. Her kesime uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 98 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön