02 / 05 / 2024

A101'de indirime girdi! Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 19 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'de indirime girdi! Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Xiaomi, Elektrikli El Süpürgesi G11, A101’de muhteşem bir fiyatla satışa sundu. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi G11benzerlerine hem daha yüksek hıza hem daha uzun kullanım ömrü hem de yüksek performanslı DC fırçasız motoru fark atıyor.



Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 için A101 kampanyası ve diğer satış noktalarındaki fiyat listesini sizin için hazırladık. 

Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi 185 AW maksimum emiş gücünün yer aldığı robot süpürge bu sayede daha iyi bir temizleme deneyimi ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi yeni geliştirilmiş fırça başlığı sayesinde elektrikli el süpürgesi, ahşap döşeme ve halılar dahil evdeki çeşitli zeminleri zarar vermeden temizleme imkanı sağlıyor. 

A101 de satışa sunulan Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 modelinde kullanılan döner fırça, döner fırçaya dolaşan halı tüylerini otomatik olarak keserek takılma ve zorlanmanın önüne geçiyor. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesinde kullanılan döner fırçada zeminlere ve halılara zarar vermeyen üç bölümlü bıçak kullanılmasına rağmen performansı muhteşem. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi süpürgenin bünyesinde barınan pil yüzde 100 şarj edildiğinde 60 dakikalık bir kullanım imkanı ile daha uzun süreli temizliklerde sizleri yarı yolda bırakmıyor. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi çok katmanlı filtrelemeye sahi, 0,3 mikrona kadar küçük çeşitli alerjenleri yüzde 99,5’e varan başarı oranıyla etkili bir şekilde filtreliyerek sağlığınızı da düşünüyor.


Tüm bu özelliklerin yanı sıra Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi, otomatik moddayken kızılötesi parçacık sensörü yoluyla emiş gücünü akıllı bir şekilde ayarlayıp daha uzun kullanıma olanak sağlıyor. Xiaomi,Elektrikli El Süpürgesi ile uygulanan emiş gücü, algılanan toz miktarını kendi otomatik olarak tespit edebilme özelliğine sahip. Söz konusu özellik sayesinde , temizlik verimliliğini artırabiliyor ve pilin kullanım ömrünü uzatarak kullanıcısına extra fayda sağlıyor. 

A101 de indirime girdi! Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11 19 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön