21 / 05 / 2024

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101 ile Akbank’tan 2 hafta süreli bir kampanya geldi. Buna göre Axess ile yapılacak 750 TL’lik alışverişte hediye verilecek.



KAMPANYA DETAYLARI NEDİR?
Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Kampanyaya sadece www.A101.com.tr ‘den yapılacak alışverişler dahil. A101 marketlerinden veya A101 Kapıda uygulamasından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değil. Kampanya sanal POS’tan yapılan ödemelerde geçerli. Axess, Wings, Free, Akbank Kart, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil. Bank’O Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değil. Chip-para kampanyası müşteri bazında. Bir müşteri asıl ve ek kartlarla yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir defa en fazla 75 TL chip-para kazanabilecek. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecek. 
Nakit çekim, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, EFT/havale SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacak. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacak.


Geri Dön