01 / 05 / 2024

AA Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi açıldı!

AA Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi açıl dı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anadolu Ajansı' nın hedeflerinin büyük olduğunu ve bu hedeflere ulaşacağını söyledi...



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anadolu Ajansı Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi'nin açılışında, burada çok sayıda gazetecinin çalışacağını ve çok sayıda haber geçeceklerini kaydederek "Böyle güzel bir yerde güzel bir açılışta bu hizmetleri başlattığımız için çok sevinçliyiz" diye konuştu.


AA'nın 2020'de dünyadaki ilk beş ajansı arasında olma hedefiyle gelişmesini sürdürdüğünü ifade eden Arınç, "Hedeflerimiz büyüktür bunlara ulaşacağız" ifadesini kullandı.


"Niçin Türkiye'de bir haber ajansı bütün dünyada saygın olmasın?" diyen Arınç, Anadolu Ajansı'nın seriliği, kuvveti ve tesiri nispetiyle de mutlaka başarılı olacağını belirterek hayırlı olmasını diledi.


Açılışta konuşan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk de ABD'de Türkiye'nin medya alanındaki çalışmalarının hızlı bir şekilde arttığını kaydederek amaçlarının Türkiye'yi Amerika'da tanıtmak ve Amerika'daki haberleri Türkiye'ye sağlıklı bir şekilde iletmek olduğunu söyledi.


AA'nın 100. yılında dünyanın en etkili beş ajansı içine girme hedefini dile getiren Öztürk, "Burası da bizim için önemli bir adımdır. Bu açılışımızı şereflendiren Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç'a çok teşekkür ediyoruz. Bütün projelerimizde arkamızda yer aldı, destek verdi, yüreklendirdi. Kendisine müteşekkiriz" dedi.


Amerika Direktörlüğü ile büyük hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını kaydeden Öztürk, "İnşallah büyük Türkiye'ye yakışan büyük bir ajans olma hedefinde daha da hızla ilerleyeceğiz" diye konuştu.


AA


Geri Dön