02 / 05 / 2024

ABD enflasyon verileri açıklandı! Piyasalarda son dakika gelişmesi

 ABD enflasyon verileri açıklandı! Piyasalarda son dakika gelişmesi

Piyasaların heyecanla beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Beklentilerin altında gelen veriler, piyasalara yansımaya başladı. İşte ayrıntılar...



Günlerdir büyük bir merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandı.ABD enflasyon verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Buna göre Ekim ayı enflasyon verisi yıllık bazda yüzde 7,7 olarak beklentilerin altında kaldı. Enflasyon beklentisi yüzde 7,9 seviyesinde olması bekleniyordu.  ABD Ekim ayı enflasyon verilerinin açıklanamasından sonra Fed'den agresif faiz artırım beklentileri de zayıflamaya başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön