06 / 05 / 2024

ABD’den gelen veri şok etti! Gram altında akşam saatlerinde yeni bir rekor daha kırıldı!

ABD’den gelen veri şok etti! Gram altında akşam saatlerinde yeni bir rekor daha kırıldı!

Gram altın bugün güne yeni rekorlarla başladı ancak akşam saatlerinde açıklanan bir veri, bu yatırım aracının yeni bir rekora imza atmasına yol açtı. İşte akşam saatlerinde altın piyasalarında yaşanan şok gelişmeler!..



Geçtiğimiz seninin son günlerinde yükselişe başlayan altın fiyatları yeni yılla birlikte hemen her dakika, her saat yeni rekorlar kırıyor.

ABD’den gelen veri şok etti! Gram altında akşam saatlerinde yeni bir rekor daha kırıldı!

Bugün öğle saatlerinde fiyatı yükselmeye devam eden ve 1136 liraya kadar yükselen gram altında, akşam saatlerine doğru Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen bir veri, altında yeni bir rekorun daha kırılmasına neden oldu.

ABD’de bugün açıklanana enflasyon verileri, dünyada olduğu gibi Türkiye’deki piyasalarda da altının yeni bir zirve yapmasına neden oldu.

GRAM ALTIN 1148 TL İLE YENİ BİR REKOR DAHA KIRDI!

Gün içerisinde rutin bir şekilde yükselen altın fiyatları, ABD enflasyonunun beklentilere uyumlu şekilde gelmesiyle yükselişini yeni bir zirveye taşıdı. Piyasalarda spot altın fiyatları 2022 senesinin mayıs ayından bu yana ilk kez 1900 dolar seviyesini aşarken, gram altının fiyatı 1148 lirayla yeni bir rekor daha kırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön