03 / 05 / 2024

AB'de ticari araç satışları sert düştü!

AB'de ticari araç satışları sert düştü!

AB'de yeni ticari araç tescilleri, aralık ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,4 geriledi ve 155 bin 963 seviyesine kadar düştü.



Avrupa Birliği (AB) ticari araç pazarında toplam satışlar aralık ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,4 geriledi.

Buna göre, AB'de yeni ticari araç tescilleri, aralık ayında önceki yılın aynı dönemine bakılarak yüzde 8,4 geriledi ve 155 bin 963 seviyesine düştü. Ticari araç satış miktarı, 2020 yılının Aralık ayında 170 bin 311 adet olmuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aralık ayında AB ülkeleri arasında ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre Almanya'da yüzde 6, Fransa'da yüzde 9, İtalya'da yüzde 5,6 ve İspanya'da yüzde 31,9 azaldı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön