30 / 04 / 2024

ABD'li iş adamları 240 dönümlük Rancho Mirage 'da toplandı!

ABD'li iş adamları 240 dönümlük Rancho Mirage 'da toplandı!

California sahillerinde ABD"nin en zengin ve dünya ekonomisinde etkili 200 işadamı gizli bir toplantıda bir araya geldi. 240 dönümlük bir tatil köyündeki zirveye medya alınmadı



ABD"nin California sahillerinde ülkenin en zengin ve dünya finansında etkili işadamlarının iki günlük gizli bir toplantı yapması gözleri bu bölgeye çevirdi. Gizemli toplantıyı Amerika"nın önde gelen 2 numaralı zenginlerinden Koch Industries"in patronları David ve Charles Koch düzenleniyor. Dün başlayan toplantıya 200 davetilinin katılmış olduğu tahmin ediliyor. Zirve 240 dönümlük dev tatil köyü Rancho Mirage"da gerçekleşiyor.

Medyanın kamera ve objektifinden uzak ve tenha bir yerde toplanan muhafazakar dolar milyarderlerinin aynı zamanda ABD Başkanı Barack Obama"nın politikasını da masaya yatırmaları bekleniyor. Zirvenin ilginç bir yönü de dev işadamlarının gizli buluşmasına ne kadar harcanacağı. Amerikan siyasetine etkili muhafazakar kesimini temsil eden bu kişilerin zirve davetinin milyonlarca dolara mal olması tahmin ediliyor.
Milliyet

 


Geri Dön