28 / 04 / 2024

Abdullah Bayram kimdir?

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...



Abdullah Bayram kimdir?

Abdullah Bayram, 1956 yılı Trabzon doğumlu. İnşaat sektörüne Dumankaya’da başlayan Bayram bugün Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


Üniversite eğitimini Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde alan Abdullah Bayram, bir süre siyasetle ilgilendi. Siyasi hayatından sonra da Denge Yapı’yı kurarak konut projeleri üretmeye başladı. 


Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı 2004 yılında kurdu. Markalı konut projeleri üreten firma, Begonya Evleri, Sümbül Evler, Mimoza Evleri gibi projeler hayata geçirdi. 


Abdullah Bayram projelerde yer alan sosyal tesisler hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Sosyal tesisler çok önemlidir. Sosyal tesislerde teknolojiden de faydalanabilirsiniz. Havuz suyu güneş panelleri ile ısıtılabiliyor, yağmur suları depolanarak bahçe sulamalarında ve genel temizlikte kullanılabiliyor.” 


Denge Yapı projeleri

1.Begonya Evleri

2.Sümbül Evler

3.Mimoza Evleri

4.Mahal Sancaktepe

5.Mahal Sancaktepe Ada



Abdullah Bayram: Mahal Sancaktepe projesi yüzde 30 kazandırdı!
Abdullah Bayram: Projede sosyal tesis önemli!
Abdullah Bayram'ı Tebernüş Kireçci Emlak Kulisi'nde ağırladı!


Geri Dön