28 / 04 / 2024

Abdullah Torun: Obruk Şelalesi'ni Türkiye'ye tanıtacağız!

Abdullah Torun: Obruk Şelalesi'ni Türkiye'ye tanıtacağız!

Abdullah Torun, Saimbeyli'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağını ifade etti




Ak Parti  Adana  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Feke'ye gerçekleştirdiği ziyaretin şölene dönüşmesinin ardından, Saimbeyli ilçesinin merkez ve dağ köylerinde vatandaşlarla buluştu. 

Saimbeyli'de yoğun ilgi ve destek mesajlarıyla karşılanan Abdullah Torun, "30 Mart seçimlerinin ardından halkımızın destekleriyle göreve geldiğimizde, belediyelerimiz ile tam bir uyum içinde çalışarak, ilçe belediyelerimize gerekli tüm desteği verecek ve hizmet bekleyen tüm ilçelerimizin yüzünü güldüreceğiz. Bizim dönemimizde vereceğimiz tam destekle, ilçe belediyelerimiz artık'Kanatsız Kuş" gibi olmayacak. İlçelerimiz, hizmetlerden mahrum kalmayacak" mesajı verdi. 


"HİZMETTE, EŞİTSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ" 

Temposunu her geçen gün arttırdığı seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği Saimbeyli girişinde, Himmetli Köyü'nde yoğun kalabalıklar oluşturan vatandaşlar ve Ak Parti Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uyanık tarafından karşılanan Abdullah Torun, daha sonra araç konvoyu ile geldiği ilçe merkezinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Saimbeyli halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyaret sırasında esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Abdullah Torun, destek istediği ilçe sakinlerinin talep ve beklentileri dinledi. Torun, "Bizim yönetimimizdeki Büyükşehir Belediyesi, Adana'nın merkez bir mahallesinde hangi hizmeti yapıyorsa, ilçelerimizde de aynı hizmette aynı kalitede yapacak. 

Belediye hizmetlerinde bölge adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. 

Buradan ilan ediyorum. Saimbeylili hemşerilerimin içi rahat olsun. İlçe belediyemiz ile el ele gönül gönüle, siz değerli vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde Saimbeyli'yi hak ettiği hizmet ve yatırımlarla buluşturacağız" diye konuştu. 


"SÖZÜM SÖZ, PROJELERİM TAAHHÜTTÜR" 

Planlı ve projeli bir yönetimle Adana'da çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığına dikkat çeken Abdullah Torun, hayli sıcak ve samimi görüntülere sahne olan vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe merkezindeki kapalı salonu hınca hınç dolduran Saimbeyli halkına hitabetti. Konuşmasında, milletvekilliği döneminde daima ulaşılabilir olduğuna vurgu yapan ve verdiği her sözü yerine getirdiğini kaydeden Abdullah Torun, "Benim sözüm söz, projelerim taahhüttür. 

Ben bir söz vermişsem, mutlaka yerine getiririm. Bugün burada verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle göreve geldiğimde, tüm vatandaşlarım bana rahatlıkla ulaşabilecek, derdini söyleyebilecek. 

Sıkıntıları çözmek, beklentileri karşılamak ve halkımızın yüzünü güldürmek tek hedefimizdir" şeklinde konuştu. 

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Ak parti Adana Büyükşehir belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, vatandaşların ilettiği sorunları çözmeye hazır ve kararlı olduklarını belirtirken, ilçelere yönelik projelerini de anlattı. Saimbeyli'nin, adliye binasına yeniden kavuşacağının müjdesini veren Torun, Saimbeyli halkının kira öder gibi ev sahibi olmaları için  TOKİ  yatırımlarını tüm sosyal donatılarıyla birlikte ilçeye kazandıracağını, ilçeyi yatırımlarla buluşturacağını ifade etti. 


"OBRUK ŞELALESİ'Nİ TÜRKİYE VE DÜNYAYA TANITACAĞIZ" 

Saimbeyli'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağını ifade eden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Abdullah Torun, "Saimbeyli ilçemizdeki Obruk Şelalesi'nin, Antalya'daki Düden şelalesinden ne eksiği var?

Ilçelerimizdeki böylesine doğa harikası güzellikleri, halkımızla buluşturacağız. 

Obruk Şelalesi'nde çevre düzenlemesini yaparak, bu doğa harikasını halkımızla buluşturacağız. Obruk Şelalesi, Adana'nın marka güzelliklerinden biri olacak. Tüm ilçelerimizdeki saklı zenginlikleri bir bir ortaya çıkaracağız" dedi. 

Saimbeyli ilçe merkezindeki konuşmasının ardından, İlçe belediye Başkan Adayı Mustafa Uyanık'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Abdullah Torun, daha sonra köy gezilerine çıktı. Saimbeyli'nin Karakuyu, Himmetli, Yardibi ve Değirmenci Uşağı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan Abdullah Torun, göreve gelir gelmez başta sulama ve içme suyu olmak üzere kendisine iletilen yol ve arıtma gibi sorunlar ile üst yapı eksikliklerini hızla çözüleceğini söyledi ve köylülerden müsterih olmalarını istedi. Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Saimbeyli ilçesinin dağ köylerindeki muhtarlar ve köy sakinleri ile gece geç saatlere kadar görüşerek taleplerini dinledi ve çözüm için hazırladığı projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 


Adana Çukurova Press


Geri Dön