11 / 05 / 2024

Obruk Şelalesi

Obruk Şelalesi

Abdullah Torun, Saimbeyli'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağını ifade etti

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Düden Şelalesi ve Çayı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tarihi Obruk Hanı'ndaki restorasyon çalışmalarını yüzde 40'ı tamamlandı!

Konya'da restorasyon ve çevre düzenlemelerinin yüzde 40'ı tamamlanan 800 yıllık Obruk Hanı turizme kazandırılıyor.

Konya Obruk Gölü Doğal Sit Alanı korunacak!

Konya İli Karatay İlçesi sınırları içerisinde bulunan Obruk Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'na kesin koruma!

Osmaniye İli, Sumbas İlçesi sınırları içerisinde bulunan Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alhafez, Abdulhadı Alhafez ve Abdulrafea Alhafe ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin 223. tabiat parkı Mardin'de ilan edildi!

Mardin'in Derik ilçesinde GAP Şelalesi Tabiat Parkı'nın bulunduğu 527 dekarlık alan, Bakan Veysel Eroğlu'nun imzası ile koruma altına alındı. Park, Türkiye'nin 223. tabiat parkı ilan edildi...

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Manavgat Şelalesi Günübirlik Tesisleri 5 yıllığına kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni, 5 yıllığına ihale edecek. İhalesi 15 Şubat'ta gerçekleşecek tesisin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Obruk Şelalesi Haberi

Obruk Şelalesi


Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Feke'ye gerçekleştirdiği ziyaretin şölene dönüşmesinin ardından, Saimbeyli ilçesinin merkez ve dağ köylerinde vatandaşlarla buluştu. 

Saimbeyli'de yoğun ilgi ve destek mesajlarıyla karşılanan Abdullah Torun, "30 Mart seçimlerinin ardından halkımızın destekleriyle göreve geldiğimizde, belediyelerimiz ile tam bir uyum içinde çalışarak, ilçe belediyelerimize gerekli tüm desteği verecek ve hizmet bekleyen tüm ilçelerimizin yüzünü güldüreceğiz. Bizim dönemimizde vereceğimiz tam destekle, ilçe belediyelerimiz artık'Kanatsız Kuş" gibi olmayacak. İlçelerimiz, hizmetlerden mahrum kalmayacak" mesajı verdi. 


"HİZMETTE, EŞİTSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ" 

Temposunu her geçen gün arttırdığı seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği Saimbeyli girişinde, Himmetli Köyü'nde yoğun kalabalıklar oluşturan vatandaşlar ve Ak Parti Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uyanık tarafından karşılanan Abdullah Torun, daha sonra araç konvoyu ile geldiği ilçe merkezinde, esnaf ve...