16 / 05 / 2024

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Abdurrahim Zengin Kimdir?

Abdurrahim Zengin kimdir? Abdurrahim Zengin’in mesleği nedir? Abdurrahim Zengin nereden mezundur? İşte detaylar!



ABDURRAHİM ZENGİN KİMDİR?

Abdurrahim Zengin, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır ve eğitimini 1993 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından ailenin Mintur isimli firmasında aktif olarak çalışmaya başladı ve bu şekilde iş hayatına atılmış oldu.

1997 yılında ise 2003 yılına kadar Set Beton firmasında, Mintur Firması adı altında, alt yüklenici olarak hazır beton üretimi ve nakliyesi işlerinde aktif olarak görev aldı. 2003 yılında Şirket’in kurulmasına öncülük etmiştir ve halihazırda da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

ABDURRAHİM ZENGİN’İN BİLDİĞİ DİLLER!

İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

ABDURRAHİM ZENGİN EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Abdurrahim Zengin evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

BOĞAZİÇİ BETON NE İŞ YAPAR?

Boğaziçi Beton, 1997 yılında alt yüklenici olarak üretime başlamıştır. Hazır Beton üretimine, 2003 yılında Boğaziçi Beton markası ile bağımsız olarak hizmet verdi.

Boğaziçi Beton, üretim ve satış işlemlerini İstanbul’da 20 farklı lokasyonda , 28 Hazır Beton tesisiyle sürdürüyor.

Ana faaliyet konumu olan hazır beton üretimi ve satışı ile betonun hem kalitesini hem maliyetini etkileyen agregayı da kendi içerisinde üretim yapılmaktadır. Bu çerçevede yıllık 6.000.000 ton agrega üretim kapasitesi bulunmaktadır. İki taş kırma tesisi ile İstanbul Avrupa Yakasının en yüksek kapasiteli Agrega Maden Ocağı işletmecisi konumdadır. Dinamik ve güçlü ekibimiz, güçlü araç, makine, ekipman parkuru ile müşterilerin ihtiyacı giderilmektedir.

Boğaziçi Beton, sürekli gelişmekte olan ve kendini yenileyen, çevre duyarlılığı olan bir markadır. Bir çok büyük projenin vazgeçilmez çözüm ortağı olmuştur ve bunun dışında da mega projelere de imza atmıştır.

İstanbul’da en yaygın dağıtım ağına ve en yüksek üretim kapasitesine sahiptir. Hazır beton firmalarından biri olarak; bu zamana kadar 35 milyon metreküpün üstünde beton üreterek alanın önemli markalarından bir tanesidir.

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Erol Kaya Kimdir?


Geri Dön