03 / 05 / 2024

Acıbadem Hastaneleri 5. yılını kutluyor!

Acıbadem Hastaneleri 5. yılını kutluyor!

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "İstanbul Fulya'da bulunan Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi FIFA tarafından akredite edilen ve 'mükemmeliyet' unvanı verilen Türkiye'deki tek merkez" dedi...




Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "İstanbul Fulya'da bulunan Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi FIFA tarafından akredite edilen ve 'mükemmeliyet' unvanı verilen Türkiye'deki tek merkez" dedi.


Aydınlar, Acıbadem Hastanesinin kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla kentteki bir otelde düzenlenen etkinliğe katıldı.


Kendileri açısından geride kalan 5 yılın başarılı geçtiğini ifade eden Aydınlar, Adana'nın gerçek anlamda tek özel hastanesi olan Acıbadem Hastanesinin bugünlere gelmesinde katkısı bulunanlara teşekkür etti.


Geride film gibi geçen bir 23 yıl bıraktıklarını anlatan Aydınlar, şunları söyledi:


"Bu işe ilk başladığımız günlerden bugünlere geldiğimizde, 2012'de yaptığımız bir ortalıkla bugün Acıbadem bir dünya oyuncusu oldu. Acıbadem, dünya sağlık sisteminde yatırım bankacıları tarafından iyi bilinen, dünyanın en büyük ikinci sağlık zincirinin bir parçası. Gerçekten geriye baktığımızda çok iş yaptık. 180 kişiyle başlamıştık ilk hastanemizde, bugün 15 bini aşkın çalışanımız var sadece Türkiye'de. Durmuyoruz devam ediyoruz, bu sene başında İstanbul'da 60 bin metre kare kapalı alan sahip 178 yataklı Atakent Hastanesini hizmete açtık. Önümüzdeki hafta Acıbadem Bahçeşehir Tıp Merkezini hizmete açıyoruz, şu anda devam eden 3 projemiz. Taksim Hastanemizin yapımı devam ediyor, bu sene sonunda veya önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde hizmete girecek. Altunizade Hastanemizin de inşaatı devam ediyor, bir de Maslak Hastanemize 80 metre kare daha ilave yapıyoruz. Ayrıca bunların yanı sıra, yaptığımız bir çok iş var. İstanbul Fulya'da bulunan Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi FIFA tarafından akredite edilen ve 'mükemmeliyet' unvanı verilen Türkiye'deki tek merkez. Bunu 4 misli büyütüyoruz, nisan veya mayısta yeni yerini hizmete almayı planlıyoruz."


Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Acıbadem Hastanesi çalışanları ve davetlilerin de katıldığı etkinlikte, sanatçı Candan Erçetin sevilen şarkılarını seslendirdi.



AA


Geri Dön