04 / 05 / 2024

Acıbadem Mobil Sağlık 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde olacak!

Acıbadem Mobil Sağlık 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde olacak!

Sunduğu entegre sağlık çözümleriyle yeni bir dönem başlatan Acıbadem Mobil Sağlık, yarın gerçekleşecek 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde yer alacak. Acıbadem Mobil Sağlık, aynı zamanda etkinliğin resmi sponsorları arasında yer alıyor...



Sağlık alanında yaptığı yenilikçi çalışmalarla adından söz ettiren Acıbadem Mobil Sağlık, 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’ne katılıyor. Türkiye’nin en önemli markalarının yer alacağı etkinlikte Acıbadem Mobil Sağlık aynı zamanda resmi sponsor olarak da yer alıyor. Yarın Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleşecek olan 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde Acıbadem Mobil Sağlık’a özel bir stand da bulunacak. 

Değişen teknolojiyle beraber yenilenen sağlık hizmetleriyle mobil sağlık alanında öncü konumuna gelen Acıbadem Mobil Sağlık, yenilikçi çözümlere imza atmaya ve büyümeye devam edecek. 


Sağlıkta yeni dönem


Acıbadem Mobil Sağlık, mobil sağlık alanında Acil Sağlık Hizmetleri, Evde ve İşyerinde Mobil Sağlık Hizmetleri, Medikal Koçluk, Teletıp gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunuyor. Acıbadem Mobil Sağlık, kişilerin eskiden hastanede bile günler süren işlemler sonrasında sonuç alabildiği check-up’tan laboratuvar tetkiklerine, psikolojik danışmanlıktan fizik tedavi hizmetlerine kadar birçok sağlık hizmetini artık bulundukları yerden temin edilebilir hale getiriyor.


Şirketin başarılı iş modeli, kullandıkları üyelik sistemine dayanıyor. Yetenekli ve uzman bir kadroya sahip 444 9 724 numaralı Medikal Çağrı Merkezi, bünyesinde bulunduğu Acıbadem Mobil Sağlık’ın binlerce bireysel, yüz binlerin üzerinde de kurumsal üyesi olmasında çok büyük rol oynuyor. Acıbadem Mobil Sağlık’ın Medikal Çağrı Merkezi, üyelere yüksek kalitede 7/24 Acil Sağlık ve Medikal Koçluk hizmetleri sunarken, evde ve işyerinde verilen mobil sağlık hizmetlerinin de tüm operasyonunu yönetiyor. 


Acıbadem Mobil Sağlık, tüm bu hizmetleri ile son 3 yılda en yüksek bileşik büyüme oranına ulaşarak Frost & Sullivan’ın Yükselen Liderlik Ödülü’ne layık görüldü.


Geri Dön