18 / 05 / 2024

acıbadem mobil sağlık

acıbadem mobil sağlık

Acıbadem Mobil Sağlık, Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’ne katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde herbiri kendi alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşen oturumlarda, akıllı şehirler gündemi tartışıldı...

Acıbadem Mobil Sağlık 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde olacak!

Sunduğu entegre sağlık çözümleriyle yeni bir dönem başlatan Acıbadem Mobil Sağlık, yarın gerçekleşecek 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde yer alacak. Acıbadem Mobil Sağlık, aynı zamanda etkinliğin resmi sponsorları arasında yer alıyor...

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları!

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 23 katlı 2 blok halinde yükselen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Yalçın Yarar ve Esen Yarar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Pırnallı Sokak Türkel Apartmanı'nda kuruldu.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kul tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Doğuş ve Acıbadem'den dev ortaklık!

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

acıbadem mobil sağlık Haberi

acıbadem mobil sağlık

Zirvenin açılış konuşmasını Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri’nin Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay yaptı. Acıbadem Mobil Sağlık sponsorluğunda düzenlenen ‘Akıllı Şehirlerde Sağlık’ oturumunda, mobil sağlık hizmetlerinin akıllı şehirler ile entegrasyonunun önemi vurgulandı.


Bu yıl 27 – 28 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul’da ikincisi düzenlenen WICS 2013 World Intelligent Cities Summit / Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi; sağlık, enerji, inşaat, telekomünikasyon, bilgi güvenliği, ulaşım, yenilenebilir enerji, atık yönetimi, altyapı ve turizm sektörlerinin öncülerinin dahil olduğu farklı uzmanlık alanlarında, 100’den fazla konuşmacının katılımıyla gerçekleştirildi. Zirvede Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri liderliğinde gerçekleşen ‘Akıllı Şehirlerde Mobil Sağlık’ (Mobile Healthcare in Smart Cities) oturumunda, akıllı şehirlerde mobil sağlığın üstlendiği rolün önemi hakkında konuşuldu. Zirvede Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri sağlık alanındaki katkılarından dolayı “Sağlık Ödülü”ne layık görüldü. Ödülü Genel...