02 / 05 / 2024

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.



Bankalar ihtiyaç kredi kapsamında musluklarını açtı. Günümüz şartlarında geecinmekt zorluk çeken binlerce kişi, bankaların kredi fırsatlarını araştırıyor. Aktif Bank bünyesi altında faaliyet gösteren, avantajlı kredi kampanyaları ile birlikte ödeme koşullarıyla dikkat çeken N Kolay,  ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 3 ay ertelemeli 70.000 TL'ye kadar avantajlı kredi veriyor.

ACİL NAKİTE İHTİYACI OLANLAR MÜJDE!

Acil nakit ihtiyaçları üzerine özel çözümler sunmaya devam eden N Kolay, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 5.000 TL'ye kadar krediler için de 30 gün 1 TL faiz ve ücret ödemeden kredi kullanmalarına imkan sağlıyor.

30 GÜNE KADAR FAİZSİZ NAKİT DESTEĞİ!

N Kolay'ın faizsiz kredi kampanyası kapsamında, Türkiye'de ilk ve tek kampanya olarak öne çıkıyor ve nakit ihtiyacı olan kişilere 5 bin TL'ye kadar destek  veriyor. 

Özel belirlenen ödeme tarihlerinde 30 güne varan faizsiz ödeme seçenekleriyle tek bir lira dahi faiz ödemeden paranızı alabileceksiniz.

Öte yandan 30 gün sonrasına kadar geri ödeme koşullarını ve avantajlı faiz oranlarını da belirleme imkanı tanınıyor.  30 gün vadeli 5 bin TL faizsiz olarak sunulan N Kolay'ın ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler  dijital kanallardan başvuru yapabilir. 

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

3 AY ERTELEMELİ 70 BİN TL KREDİ!

N Kolay, kredi almanın kolay yollarını sunan dijital bankacılık uygulamalarından birini sunuyor. Şubeye uğramadan 70 bin TL'ye kadar 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi imkanı sağlanıyor.

 N Kolay Mobil müşterileri, nakit ihtiyaçları olduğu anda işlem adımlarını anında tamamlayarak 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilecek. Örnek e-tabloya göre 15 bin TL tutarındaki kredi, aylık bin 069 TL taksitle 36 ayda geri ödenebilecek. 

70 bin TL tutarındaki kredi, aylık 5 bin 762 TL taksitlerle 24 ayda geri ödenebiliyor. Bu kredi sayesinde vatandaşların aylık ödemeleri düşük taksitlerle krediye erişimine yardımcı olunmuş oluyor. 

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

Kredi sicili kötü olanlar dikkat! Bunları yerine getirilenlerin sicili temizleniyor!

Geri Dön