02 / 05 / 2024

Acunkent Plaza'da 70 bin TL'ye!

Acunkent Plaza'da 70 bin TL'ye!

Acunkent Plaza'da yer alan akıllı evler ile yüzde 25 oranında tasarruf elde edilecek. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor. Acunkent Plaza konutların anahtar  teslim tarihi 6 ay önce gerçekleşecek. Yani 2012 başında konutl



8 blokta toplam 670 konut ve 185 ticari birimden oluşan ve yüzde 80'lik bölümünün satışını kısa bir zaman diliminde tamamladığı Acunkent'te yer alan 40 metrekarelik stüdyo tipi konutların fiyatları 70-87 bin TL arasında değişiyor. 60-80 metrekarelik 1+1 konutların fiyatları 150-174 bin TL arasında, 80-95-105 metrekarelik 2+1 konutların fiyatları 150-198 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Proje kapsamında bulunan konutlardan 155-180-185 metrekarelik 4+1 konutlar 275-332 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılırken 30-64 home ofisler 61 bin 500-152 bin TL arasında,26-100 metrekare dükkanlar 68 bin 500-350 bin TL arasında değişen fiyatlarla müşterilerine sunuluyor.

Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ilk konut projesi olan ve garantili anahtar teslim tarihi 30 Haziran 2012 olan Acunkent Plaza (C Blok) konutlarının teslim tarihi 6 ay önce gerçekleşecek.

Uluhan Grup tarafından inşa edilen ve modern yaşamın gerektirdiği tüm konfora sahip olan Acunkent projesinde yer alan Acunkent Plaza'nın ısıtma soğutma operasyonu, dünyanın en gelişmiş teknolojisi olan VRV akıllı klima sistemi ile gerçekleştirilecek. Bu alanda en ileri teknolojiyi üreten Samsung ile işbirliğine giren Uluhan Grup, Acunkent Plaza'nın konut ve home ofis sakinlerine bugüne değin Türkiye'de hiçbir projede kullanılmamış son model ısı geri kazanım (heat recovery) teknolojisini   de sunuyor. VRV akıllı klima sistemi sayesinde Acunkent Plaza'da yer alan konut ve home ofis mekanlarına ait farklı odalar ayrı ayrı ve istenildiği gibi ısıtılıp soğutulabilecek.

Sektöründe deneyimli firmalarla işbirliğine giren Uluhan Grup'un Acunkent'e Samsung teknolojisini getirmesiyle yaşam merkezinin sakinleri birçok avantaja birden sahip olacak. Merkezi sistem sayesinde konut ve home ofislerde ayrıca klimaya ihtiyaç kalmayacak ve yüzde 25 oranında tasarruf elde edilecek. Konutun ya da home ofisin farklı odalarında 24 saat boyunca istenildiği gibi iklimlendirme yapılabilecek. Örneğin bir oda ısıtılırken diğer bir oda soğutulabilecek. Sistem, eve ya da home ofise gelmeden cep telefonu ya da bilgisayar yoluyla da çalıştırılabilecek.   Sistem ayrıca aşırı soğutma ortamı yaratmadan mekandaki rahatsız edici orandaki nemi alabilecek ve hava temizliği yapabilecek. Bununla birlikte sistem, havada mevcut olan toz, karbondioksit, formaldeit gibi zararlı elementlerin oranını da azaltabilecek. Öte yandan, klima çalışır vaziyette unutulduğunda ise cep telefonu ya da merkezin görevlileri tarafından kapatılabilecek.

Acunkent'in site ve AVM yönetim sistemleri için bu alanda Türkiye'nin en deneyimli kuruluşu Garanti Koza ile anlaşma imzalamaları gibi iklimlendirme sistemlerinde de dünyanın en iyilerinden Samsung'u tercih ettiklerini belirten Uluhan Grup yetkilileri, prensip olarak kendi branşlarının en güçlü profesyonelleri ile işbirliğine girerek müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçladıklarının altını çiziyorlar. Acunkent   projesinde yer alan Acunkent Plaza'yı (C Blok) taahhüt ettikleri tarihten altı ay önce teslim edeceklerini sözlerine ekleyen yetkililer, Acunkent projesiyle Esenyurt'un çağ atlayacağını özellikle vurguluyorlar.

0212 450 33 33

www.acunkent.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön