28 / 04 / 2024

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...



Adalet Bakanlığı, Ceza İnfaz Kurumu için 626 sözleşmeli personel alacak. Başvuru süreci 25 Nisan ile 11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi ve ardından adaylar sözlü sınava tabi tutuldu. İşte, bu personel alım sürecinin sonuçları...

Sonuç duyurusu

Adalet Bakanlığı'nın Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği kapsamındaki 15. madde gereği "Adayların merkezi ve sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalaması alınarak en yüksekten en düşüğe doğru bir sıralama yapılmıştır..." şeklinde bir açıklama yapıldı. 

Ceza infaz kurumu başvuru sonuçları

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sınavlar 03.07.2023 ile 05.09.2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sonuçları cte.adalet.gov.tr web sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz.

 Adalet Bakanlığı nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Tercih ve atama tarihleri 

Asli olarak seçilen adayların belirtilen belgelerle birlikte tercihlerini, 11.10.2023'e kadar Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün Hacı Bayram Mahallesi'nde bulunan Agâh Efendi Caddesi No:12/1 Altındağ/ANKARA adresine ya şahsen başvurmaları ya da posta yoluyla ulaştırmaları beklenmektedir. 

Atama sonuçları, Genel Müdürlüğümüzün resmi web sitesi www.cte.adalet.gov.tr üzerinden daha sonra duyurulacaktır. 657 Numaralı Devlet Memurları Yasası ve Adalet Bakanlığı Atama Yönetmeliği kriterlerine uymayan adayların atanmaları gerçekleştirilmeyecektir. Uygun olmayan kriterlerle yapılan atamaların tümü geçersiz sayılacaktır. Atanan kişilerden, haklı bir sebep göstermeksizin belirlenen süre içinde göreve başlamayan ya da atamadan vazgeçenlerin atama işlemleri geri alınacaktır.

Adalet Bakanlığı Memur, Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği kapsamında "Özel Şartlar" başlığı altındaki 6. maddenin 18. fıkrası (c) bendine göre, Görevini sürekli ifa edebilmek için akıl ya da bedensel bir engeli olmaması, görme ya da işitme sorunu, hareket kısıtlılığı, yüzde kalıcı iz, ekstremite eksikliği, dil sürçmesi gibi rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'den 60 puan alanlara müjde! 

Adalet Bakanlığı 2828 sayılı kanun kapsamında 155 personel alımı: Başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir?


Geri Dön