28 / 04 / 2024

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Müjdeli haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...



Adalet Bakanlığı'nda çalışmak isteyen kişileri sevindirecek haber Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi. Tunç, sosyal medya hesabından sözleşmeli personel açınacağını duyurdu. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanlık merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere 64 bilişim uzmanı alınacağını kaydetti. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yargı hizmetlerinde teknolojinin imkanlarından daha fazla yararlanmak, vatandaşlarımızın adalete erişimini daha da kolaylaştırmak için bakanlığımız Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü kadromuzu bilişim uzmanı yeni çalışma arkadaşlarımızla güçlendiriyoruz." diye belirtti. 

 

Yargı hizmetlerinde teknolojinin imkanlarından daha fazla yararlanmak, vatandaşlarımızın adalete erişimini daha da kolaylaştırmak için bakanlığımız Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü kadromuzu bilişim uzmanı yeni çalışma arkadaşlarımızla güçlendiriyoruz. pic.twitter.com/SGoz9cGzT6

— Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) September 21, 2023

 

Bakan Tunç tarafından açıklanan duyuruda bakanlığa 32 bilişim personeli, 14 mühendis ve 18 çözümleyicinin sözleşmeli olarak alınacağı belirtildi.

Adalet Bakanlığı'na 64 personel alacak. 32 bilişim personeli, 18 çözümleyici ve 14 mühendis kadrosuna alınacak alımlarda adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecek.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TARİHLERİ

Adalet Bakanlığı tarafından paylaşılan ilanlara göre 18 çözümleyici, 32 bilişim personeli ve 14 mühendis olmak üzere 64 kişi istihdam edilecek. Başvurular 20 Eylül 2023 tarihinde başlayıp, 4 Ekim 2023 tarihinde saat 23:59:59'da sona erecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Takvim'deki detaylara göre, adaylar başvurularını e-Devlet sitesi aracılığıyla Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden e-Devlet şifresi ile yapacak. Duyuruda belirtilen süre içinde posta yoluyla ya da  şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen koşulları taşımak,

2) 2022- KPSS (B) Grubu KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

3) Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği,  Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, ElektrikElektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ya da Adli Bilişim Mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Çiftçilerin maliyetlerindeki artış 13 ayın zirvesinde! Tarımsal girdi fiyat endeksi Temmuz'da yüzde 34,32 arttı!

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!


Geri Dön