05 / 05 / 2024

Adana Bozkurtlar Residence 30 ay vade kampanyası başlattı!

Adana Bozkurtlar Residence 30 ay vade kampanyası başlattı!

Malzeme sektörünün yıldızı Bozkurtlar İnşaat, konut sektöründe de emin adımlarla ilerliyor. Şirketin son projesi Bozkurtlar Residence, gerçek anlamda residence konforu yaşatıyor. 30'uncu yılda 30 ay vade kampanyası başladı.



Önümüzdeki yıl 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Bozkurtlar İnşaat, Adana'ya gerçek anlamda bir residence kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Bozkurtlar İnşaat, Adanalıların bu modern yaşam alanına en uygun koşullarda ulaşması için peşinatsız "30'uncu yılda 30 ay vade" kampanyası başlattı. Anemon Otel ile entegre olarak çalışan Bozkurtlar Residence, Adanalıların ilgi odağı haline geldi. 


BİR BAŞARİ ÖYKÜSÜ 

1985 yılında Ceyhan'da inşaat malzemeleri ve seramik üzerine kurulan şirketin 1994 yılında faaliyetlerini Adana'ya taşıdığını ve inşaat sektörüne ağırlık verdiğini açıklayan Bozkurtlar İnşaat'ın ortaklarından Faruk Bozkurt, ''Adana ekonomisine gerekli katkıyı verdiğimizi düşünüyoruz. Hem istihdam konusunda hem ticaret konusunda hem de bu ticaretlerin vergilendirilmesi konusunda. Hem kurumsal hem de şahsi vergilerde ilk 100 firma arasına girdik. Bayilik yaptığımız şirketlerde ticari hacim açısından ilk beşte bulunduk" dedi. 


RESİDENCE KÜLTÜRÜNDE ÖNCÜ 

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm projelerin yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Bozkurt, "En önemli projelerimizden olan Bozkurtlar Residence ve Anemon Oteli'ni de başarıyla tamamladık. 36 adet 350 metrekaerlik 5+1 daireden oluşan 18 katlı Bozkurtlar Residence tamamlandı. Adana'yı gerçek bir residence ile tanıştırdık. Residence, Anemon Oteli ile entegre bir biçimde çalışmaktadır. Otelin fitness, sauna, havuz, kuru temizleme, oda servisinden faydalanabiliyor. Residence hizmetlerinin tam anlamıyla verildiği bir projeyi tamamladık" diye konuştu. 


 Sabah Adana


Geri Dön