27 / 04 / 2024

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...



Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı tarafından,  Adana  ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsa satışa sunuldu. 

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL den başlayan fiyatlarla...

Arsaların büyüklükleri 3 bin metrekare ve 10 bin 13 metrekare olarak belirlendi. Satış ihalesi 13 Nisan 2022 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Satışa sunulan arsalar için en düşük muhammen bedel 11 milyon 700 bin TL olarak belirlenirken, en yüksek muhammen bedel 25 milyon 32 bin 500 TL olarak belirlendi. 

İlan metni:

ARSALAR SATILACAKTIR

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığından:

1-Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen arsalar 2886 sayılı
Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre (kapalı teklif usulü) satılacaktır.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL den başlayan fiyatlarla...

2-İhale Çukurova İlçe Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3-Söz konusu arsanın ihalesine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzde görülebilir ve temin edilebilir.

4-Geçici teminat muhammen bedelin %3 ü kadardır.

5-İsteklilerden istenen belgeler; a) Teklif mektubu b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu c) Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti d) Gerçek kişiler için adli sicil belgesi e) Gerçek kişiler için yerleşim belgesi (İkametgah Belgesi) f) Gerçek kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair ihale tarihi itibariyle son bir yıl için düzenlenmiş noter tasdikli vekâletname, g) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri ğ) Yabancı istekliler için Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye'de tebligat adresi beyan etmek. h) Ortak katılım halinde Ortaklık Beyannamesi.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL den başlayan fiyatlarla...

6-Posta ile müracaatlar kabul edilmeyecektir.

7-İhale kararının onayı; karar tarihinden itibaren 15 gün içerisinde üst yönetici tarafından onaylanacak ya da iptal edilecektir. 8-İhale kararının onayı ve ihaleyi alana tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ihaleyi alan % 6 kesin teminat bedelini Belediyemiz veznesine peşin olarak yatıracaktır.


Geri Dön