07 / 05 / 2024

Adana Yüreğir'de 14 adet taziye evi hizmete açıldı!

Adana Yüreğir'de 14 adet taziye evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceledi.



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti  Adana  Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi. Gençlere suni çim saha sözü veren Başkan Çelikcan, "Bakanımızla, milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz" dedi. 


14'ÜNCÜ TAZİYE EVİ 

Yüreğir'de 13 adet taziye evini hizmete açtıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Toplam 350 metrekare kapalı ve açık alandan oluşan taziye evinin içerisinde muhtarlık binası, doktor odası, mutfak, mescit ve tuvalet bulunmaktadır. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan ve soğuktan korunurken, yazın ise sıcaktan ve tozdan uzak, ferah ortamlarda taziyelerini yapacaklardır" diye konuştu. Camili Mahallesi'ne yapılan taziye evinin kullanışlı ve çok amaçlı bir şekilde hizmet vereceğini kaydeden milletvekili Erdinç ise, "Buraya taziye evi demek yanlış olur. Çok güzel bir tesis olmuş. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor" şeklinde konuştu. 


Adana Yüreğirde 13 adet taziye evi hizmete açıldı,Adana Yüreğirde 13 adet taziye evi,Yüreğir Belediye,Mahmut Çelikcan


Geri Dön