20 / 05 / 2024

Adana Yüreğir'de asfalt ve yol çalışmaları devam ediyor!

Adana Yüreğir'de asfalt ve yol çalışmaları devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, bugüne kadar 435 bin ton asfalt döküldüğünü belirterek, "Son 6 yılda 20 yılda yapılan hizmetten çok daha fazlasını gerçekleştirdik" dedi



Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde belediyenin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine rağmen ekiplerin kentin tüm bölgelerinde asfalt çalışmasına devam ettiğini vurgulayan Başkan Mahmut Çelikcan, "Görevde olduğumuz süre içinde 20 yılda yapılandan çok daha fazla hizmet yaptık. Hedefimiz Yüreğir'i çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek" dedi. 


ÇALIŞMALAR DURMADI 

Bugüne kadar 435 bin ton asfalt döküldüğünü, bir milyon metre satıh kaplama çalışmasının gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Mahmut Çelikcan, "Bu kadar yoğun çalışmamıza rağmen hâlâ eksik kalan yollarımız var. Bunları da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Hava sıcaklığının gölgede 45 dereceyi gördüğü anlarda bile çalışmamızı durdurmadık. Ekiplerimiz var gücüyle Yüreğir'i pırıl pırıl asfalt yola kavuşturmak için gayret gösteriyor" diye konuştu. 


35 BİN TON SICAK ASFALT 

Bu yıl 35 bin ton sıcak asfalt döküldüğünü ve yol çalışmalarının birkaç koldan devam ettiğini kaydeden Başkan Çelikcan şöyle konuştu: "Ulubatlı Hasan, Kiremithane, Serinevler, Kışla, Dadaloğlu, Yeşilbağlar, Doğankent, Bahçelievler, Gazipaşa, Cumhuriyet, Solaklı Cumhuriyet mahallelerimizde asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. 200 sokağın asfalt kaplaması yapılmış durumda. Bahçelievler ve Güzelevler mahallelerimizde sathi kaplama çalışması yapıldı. Solaklı Doğankent, Akdeniz Mahallesi, Bahçelievler ve Koza Mahallemizde yeni imarlı yol açılması çalışması tamamlandı." 


VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN 

Yüreğir'i bağlı tüm köylere girildiğini vurgulayan Başkan Çelikcan, sözlerini şöyle tamamladı: Yakında köylerde de satıh kaplama çalışmalarımız başlayacak. Dayanıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek vasıfta yol yapıyoruz. Tüm yollarımız karayolları standardında. Kullandığımız malzemelere ve işçiliğe çok dikkat ediyoruz. Zaten ekiplerimiz işini en iyi şekilde yapmada adeta birbirleriyle yarışıyor. Bu da tüm vatandaşlarımızı memnun ediyor." 


Sabah Güney


Geri Dön