15 / 05 / 2024

Adana'da imar planı değişiklikleri yapılmadı mı?

Adana'da imar planı değişiklikleri yapılmadı mı?

Yeni oteller, Çukurova'nın hatta Ortadoğu'nun merkezi konumundaki Adana'nın ekonomisine çok büyük katkılar koyacak. Seyhan Çukurova'da kent merkezi ve mahalle aralarında mantar gibi türeyen otellerin birçoğu hala konut olduğu ileri sürülüyor.



Yeni oteller, Çukurova'nın hatta Ortadoğu'nun merkezi konumundaki Adana'nın ekonomisine çok üyük katkılar koyacaktır. Ancak, özellikle Seyhan Çukurova'da kent merkezi ve mahalle aralarında ır mantar gibi türeyen otellerin birçoğu hala konut olduğu ileri sürülüyor. Yeni oteli ûlüiîdıîğü yerlerde belediyeler değişikliği yapılmadığı görülüyor.


Turizm, ülkelerin gelişmişliğine ve sosyoekonomik yapısına çok büyük katkılar koyan en önemli sektörlerin başında geliyor. Kimi ülkeler, neredeyse tüm gelirlerini turizmden elde ediyor. Üç tarafı denizle çevreli, tarih ve doğa harikası olan ülkemizde de son zamanlarda turizm gelirleri hayli arttı. Hükümetin bu sektörde aldığı teşvik kararları da iş dünyasının, turizme yönelmesini sağladı. 


Ülke ekonomisine ve gelişmesine çok büyük katkı koyan turizm sektörünün baş aktörlerinden olan oteller son zamanlarda verilen teşviklerle peş peşe inşaa edilmeye başladı. Ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de sayıları oldukça arttı. Şehir merkezinde sıklıkla karşılaştığımız oteller, mahalle aralarına da girmeye başladı. Adana'da yeni yeni otellerin açılması, işsizlik şampiyonu olan kentimizde istihdam açısından elbette ki çok sevindirici bir olay. 


Adana medya


Geri Dön