20 / 07 / 2024

Adana'ya çok katlı otopark inşa edilecek!

Adana'ya çok katlı otopark inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi, Çınarlı Mahallesi 61012 Sokak ile 61011 Sokak arasında bulunan yaklaşık 1250 metrekare alana çok katlı otopark yapmak için anlaştı.





Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi, Çınarlı Mahallesi  61012 Sokak ile 61011 Sokak arasında bulunan yaklaşık 1250 metrekare alana çok katkı otopark yapmak için anlaştı. Konuyla ilgili alınan meclis kararının ardından  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında protokol imzalandı. Makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, merkezde yaşanan trafik yoğunluğuna ve park sorununa değindi.


Başkan Sözlü, “Adana’da Seyhan merkez olmak üzere ticari makanların, alışveriş mekanlarının bulunduğu bölgelerde, trafik yoğunluğu var ve dolayısıyla da park ihtiyacı fazla. Kentin otopark sorununu çözmek amacıyla Seyhan Belediyesi’yle, değerli Başkanımız Zeydan Karalar’la önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. İnşallah bunun arkası gelecek ve şehir merkezinde otopark alanlarını genişleteceğiiz. Böylece Adana’nın trafik ve park sorununa çözüm bulmayı arzu ediyoruz. ” dedi.




Adana Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön