28 / 04 / 2024

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde Kovid-19 yoğunluğu!

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde Kovid-19 yoğunluğu!

Adapazarı Tapu Müdürlüğündeki başvuru kuyrukları engellenemez seviyeye geldi. Her ne kadar maske uyarılarına uyulsa da sosyal mesafe kuralları gözetilmiyor...



Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan 'Evde kal' önlemleri sebebiyle konut, inşaat ve satış işlemlerinde uzun süreki gecikmeler yaşandı. 

Sakarya Yenihaber'de yer alan habere göre; Haziran ayıyla başlayan normalleşme sürecine, kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyaları da eklenince sektör canlandı. Bu durumda da tapu devir işlemlerinin gerçekleştiği Tapu Müdürlükleri yoğunlukla karşılaştı. 

ADAPAZARI TAPU'DA HER GÜN AYNI MANZARA  

Adapazarı Kaymakamlığı içindeki Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde de 2 aydır uzun başvuru kuyrukları oluyor. Vatandaşlar evraklarını teslim etmek için saatleri bulan bekleme süreci yaşarken, içerideki yoğunluğun azaltılması için bazı vatandaşlar dışarı çıkarılıyor.  

Maske uyarılarına uyulsa da sosyal mesafe kurallarının göz ardı edilmesi tepkilere sebep oluyor. Vatandaşlar, başvuru yoğunluğunun azaltılması ve kovid-19 tedbirlerinin daha ciddi uygulanması için yetkililerin harekete geçmesini istedi. 

Ev alacaklar dikkat! Tapu masrafı ne kadar?

Tapu dairelerinde koronavirüs yoğunluğu!

 


Geri Dön