28 / 04 / 2024

Adele, Londra'da Ayşe Gülnev Sultan'ın kiracısı oldu!

Adele, Londra'da Ayşe Gülnev Sultan'ın kiracısı oldu!

Ödülleri süpüren İngiliz şarkıcı Adele, Osmanlı torunu Ayşe Gülnev Sultan'ın kiracısı oldu



Grammy töreninde 6 dalda ödülleri süpüren İngiliz şarkıcı Adele, Osmanlı torunu Ayşe Gülnev Sultan’ın kiracısı oldu.

23 yaşındaki ünlü şarkıcı Adele , sultanın Londra’daki 10 odalı malikanesini 15 bin sterline (25 bin TL) kiraladı. Daha önce West Nortwood’da iki katlı bir evde yaşayan Adele’nin bu evde tadilat başlattığı için sultanın evini kiraladığı açıklandı.

Amerikan CBS kanalında yayınlanan “60 Minutes” isimli ünlü televizyon programının yapımcısı Anderson Cooper’a yeni evini gezdiren Adele’nin 8 milyon dolar kişisel servetinin bulunduğu ve yeni evinde sevgilisi Simon Konecki ile birlikte yaşayacağı belirtildi. İngiliz Sunday Miror gazetesi, Ayşe Gülnev Sultan’ın eşi Nicholas Sutton ile gayrimenkul şirketi ve otellerinin bulunduğunu yazdı. 10 odalı evde ultra modern bir mutfak, iki havuz, geniş bir bahçe, helikopter pisti bulunduğu, evin yaklaşık değerinin de 10 milyon dolar olduğu söyleniyor.
 
Formula tutkunu Sultan
 
Ayşe Gülnev Sultan, Padişah V. Murad’ın torunu Osman Selahaddin Osmanoğlu’nun kızı. İngiliz işadamı Nicholas Sutton ile evli olan Ayşe Gülnev Sultan’ın biri kız 5 çocuğu var. Tarih ve politika eğitimi alan Ayşe Gülnev Sultan eşiyle birlikte emlak işi yapıyor. 2008’de Türk vatandaşlığına kabul edilen Ayşe Gülnev Sultan yaz tatillerini çocuklarıyla birlikte Bodrum’da satın aldığı villasında geçiriyor. Formula 1 tutkunu olan Ayşe Gülnev Sultan son olarak Temmuz 2010’da Bodrum Yalıkavak’taki villasında babasının 70. doğum günü için hanedanın büyük bir kısmını biraraya getirmişti.

Vatan


Geri Dön