27 / 04 / 2024

Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Başakşehir'de 24 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Proje 35 bin 75 metrekarelik alanda inşa ediliyor. Peki Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?



"Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Başakşehir - Kayaşehir'de yükselen proje 615 daire ve 120 ticari birimden oluşuyor. 


Dairelerin 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandığı Başakşehir  Adım İstanbul  Evleri için yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan tutar banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede teslimlerin Ocak 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Kayaşehir Adım İstanbul'un ortak kullanım alanları arasında; soyunma odaları, fitness center, su oyun havuzları, hamam ve çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve dinlenme teraslarına yer veriliyor. 


İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Adım İstanbul Rezidans'ta 10 bin TL peşinde; yüzde 75'lik kısım için banka kredisi ödemeleri hemen başlıyor ve peşinat 2 ara ödeme şeklinde ödeniyor. 


Adım İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Daire bedelinin yarısı peşinde, kalan bedel için 24 ay vade farksız taksit uygulanan Adım İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 605 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kayaşehir Adım İstanbul adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön