02 / 05 / 2024

Adıyaman Sincik Devlet Hastanesi 3 Ocak'ta ihale ediliyor!

Adıyaman Sincik Devlet Hastanesi 3 Ocak'ta ihale ediliyor!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik İlçe Devlet Hastanesi' nin kapasitesini iki katına çıkarılmasının ardından, 3 Ocak 2014 tarihinde yapım ihalesine çıkılacağı müjdesini verdi....




Kapasite artırımı nedeniyle ihalesi geciken Sincik Yeni Devlet Hastanesi inşaatının yapım ihalesi 3 Ocak'ta yapılacak. 10 yataklı olarak planlanan ve lojmanı bulunmayan hastane projesinin tahil edilmesi için girişimlerde bulunan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yatak kapasitesini 20'ye çıkartarak 6 daireli lojman da ilave edildiğini belirtti.


Metiner yaptığı açıklama, "Sincik ilçemize yapılacak 20 yataklı hastanemiz ve 6 daireli lojmanımızın hayırlı olmasını diliyorum. Sincik ilçemize daha iyi bir hastane ve çalışanların daha iyi konaklayacağı bir mekan arayışı nedeniyle ihale tarihi gecikti. Ancak, görüşmelerimiz sonucu projede tadilat yapıldı, hem kapasitesi iki katına çıkarıldı, hem de lojmanıyla birlikte bir devlet hastanesi projelendirildi. İşlemleri tamamlanan hastanenin yapım ihalesi de 3 Ocak 2013 tarihinde yapılacak" dedi.


6 bin 655 metrekarelik arsa üzerinde 4 bin 600 kapalı alana sahip, bin 165 metrekarelik oturma alanı olan Sincik Devlet Hastanesi projesi Sağlık Bakanlığınca onaylanmış, ihalesi yapılmak üzere Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilmişti. İşlemleri tamamlanan hastanenin yapım ihalesi ise 3 Ocak'ta yapılacak. 


Haber 3


Geri Dön