30 / 04 / 2024

Adnan Köşker: Gebze'ye dev kongre merkezi inşa edeceğiz!

Adnan Köşker: Gebze'ye dev kongre merkezi inşa edeceğiz!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, taş ocakları olarak bilinen bölgeye inşa edilecek kongre merkeziyle ulusal ve uluslararası seminer ve kongrelerin Gebze’de de yapılabileceğini söyledi...




AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, taş ocakları olarak bilinen bölgeye inşa edilecek kongre merkeziyle ulusal ve uluslararası seminer ve kongrelerin Gebze’de de yapılabileceğini söyledi.


AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den ilçeye kazandırılacak Uluslararası Kongre Merkezi’nin müjdesini verdi. AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Uluslararası Kongre Merkezi Projesi’nin Gebze’nin sosyo-kültürel yapısına önemli katkıları olacağını söyledi. “Yeni yatırımlarımızla ve halkımızın desteğiyle önümüzdeki 5 yıllık dönemde Gebzemizi tam anlamıyla bir cazibe merkezi haline getireceğiz” diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, proje tanıtım toplantısı öncesi Gebze’ye kazandırılacak Uluslararası Kongre Merkezi’nin müjdesini verdi.


Proje hakkında bilgi veren Başkan Köşker, “Sanayinin kalbinin attığı Gebzemizi, Bilişim Vadisi de dikkate alınarak bir kongre turizmi merkezi yapmak için ihtiyaç duyulan kongre merkezini taş ocaklarının bulunduğu alana inşa edeceğiz. Gebzemizi ulusal ve uluslararası kongre organizasyonlarının yapılacağı bir merkez haline getireceğiz” dedi.



Milliyet


Geri Dön