27 / 04 / 2024

Adnan Oktar: Tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok!

Adnan Oktar: Tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok!

Adnan Oktar Grubu'na yönelik 171'i tutuklu 226 sanıklı davaya devam edildi. Oktar ifadesinde, "Ben 65 yaşındayım tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok” şeklinde konuştu.



Adnan Oktar Grubu'na yönelik olarak, 171'i tutuklu 226 sanıklı davaya devam edildi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nın karşısında bulunan duruşma salonunda gerçekleştirilen davanın ilk duruşmasına Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yavaş, Ayşegül Hüma Babuna´nın da aralarında bulunduğu 161 tutuklu ve 29 tutuksuz sanık katıldı. Öğlen arasından sonra müşteki avukatları ve duruşma savcısı Adnan Oktar’a bazı sorular sordular.

Oktar sorulan, “Örgüt üyelerinin mallarını kendi çıkarınız için tüketene kadar kullandınız mı” sorusu üzerine, “Mal biriktirmek İslam da haramdır. Peygamberimiz bütün mallarını harcadı. Müslümanlıkta zenginlik yok. Allah rızası için bütün mallarını dağıtır. Müslüman ahlakının gereği budur. Ben 65 yaşındayım tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok” şeklinde yanıt verdi.

Oktar, “50-100 kişi kaldığınız ev kime ait” şeklindeki soruyu da, “Tülin hanım ve eşine ait. Ev bana tahsis edilmiş bir ev değil. Can güvenliğim nedeniyle adres söylemiyorum” diye konuştu.

 

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!


Geri Dön