29 / 04 / 2024

Adnan Polat: Gayrimenkul Yatırım A.Ş’yi kuracağız!

Adnan Polat: Gayrimenkul Yatırım A.Ş’yi kuracağız!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Ukrayna’nın Karpaty takımıyla yapacağı maç için Lviv’e geldi



 Lviv’e hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan başkan Polat, Ukrayna’ya gelir gelmez basın mensuplarını etrafına toplayarak, sitemde bulundu. Zaman zaman sertleşen Polat, medyanın yanlış yaptığını ileri sürerek, "Galatasaray taraftarını yanlış yönlendiriyorsunuz. İşinizi doğru yapmıyorsunuz" dedi.
        
Galatasaray taraftarlarını kendisinin yönlendirdiğinin iddia edildiğini belirten Polat, "Ne yani ben Adnan Sezgin aleyhine mi taraftarları bağırttırıyorum? Niye bunu yapayım" diye konuştu.
        
Polat, Bursaspor maçında karaborsa bilet satıldığının söylendiğini kaydederek, "Maçta biletlerin yüzde 25’i satılmamış, nasıl karaborsa olabilir" ifadesini kullandı.
        
Cemal Özgörkey’in istifasının yanlış anlaşıldığını kaydeden Polat, şöyle konuştu:
        
"Bunlar daha önce planlanmış şirketteki görevlerinden istifalar. Haftaya da Yiğit Şardan da ben de bulunduğumuz şirketteki görevlerimizden istifa edeceğiz. Bunu da yazın. Bu istifalar şirketlerimizin birleşmesi öncesinde yapılması gereken uygulamalar."
        
Başkan Polat, bir basın mensubunun "Yalnız Cemal Özgörkey’in fikir ayrılığı da varmış" demesi üzerine , "Böyle fikir ayrılıkları yönetim kurullarında olabilir. Ama bu olsa da olmasa da zaten bulunduğu şirketteki yönetim kurulundan istifa edecekti. Ancak kendisi yeni kurulacak şirkette görev almak istemeyebilir bu da en doğal hakkı" dedi.
        
Başkan Polat, şu anda Galatasaray’ın 4 faal şirketinin bulunduğunu ve bunun önce ikiye indirileceğini kaydederek, "Futbol A.Ş. ve Pazarlama A.Ş. olacak. Daha sonra da Gayrimenkul Yatırım A.Ş’yi kuracağız. Bu şirketlerin yönetimlerinde, aynı kulüpte olduğu gibi benim başkanlığım olacak" ifadesini kullandı.
        
-POLAT’TAN DA İMZA ALDILAR-
        
Galatasaray’ı karşılamaya gelen Ukraynalı taraftarlar futbolcuların yanı sıra başkan Adnan Polat’a da kataloglarında bulunan resmini imzalattılar.
        
Taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetten imza alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.
        
-5 EKSİK-
        
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın TSİ 21.45’de Karpaty ile adeta ölüm kalım mücadelesine çıkacak  Galatasaray’da, Lviv’e 5 oyuncu sakatlıkları nedeniyle getirilmedi.
        
Sarı-kırmızılı ekipte, sakat oldukları açıklanan Kewell ve Elano’nun dışında, sakatlıkları süren Sabri, Çağlar ve Pino Ukrayna’ya getirilmedi.
        
-ASLAN ASLANA KARŞI-
        
Sembolü aslan olan Galatasaray, yarın Ukrayna’nın armasında aslan bulunan ekibi Karpaty’i elemek için mücadele edecek.
        
Galatasaray futbol takımı, havalimanından kalacağı Grand Otel’e Karpaty’nın takım otobüsüyle giderken, otobüsün üzerinde kükreyen dev bir aslan resmi dikkati çekti.
        
Lviv Havalimanı’nın oldukça küçük ve İstanbul’daki tren garlarını andırması dikkati çekti.
        
Bu arada havalimanı yetkilileri, Galatasaray kafilesini kuyrukta bekletmemek için pasaport işlemlerini toplu olarak yaptı.
        
-TUR İÇİN 3-3 VE ÜSTÜ BERABERLİK DE YETİYOR-
        
Galatasaray’a, turu geçmek için her türlü galibiyetin yanı sıra beraberlik de yeterli olacak.
        
Sarı-kırmızılılar, 3-3 ve üstündeki gollü beraberliklerle turu atlayan ekip olurken, 1-1’lik beraberlik ise ev sahibi ekibi UEFA Avrupa Ligi’ne sokacak. Maç 2-2 berabere bitmesi halinde ise uzayacak.
AA

Geri Dön